Foto_J_mellan.png

Johnny frisk av frekvenser

Under ett par år hade Johnny Ahl mått fruktansvärt dåligt efter en misslyckad amalgamsanering. Sjukvården kunde inget göra för att sanera de höga kvicksilvervärden han hade i blodet - de hänvisade istället till den alternativa vården (!).

Han fick tips om att besöka frekvensterapeut Marianne Sarve Rönnqvist, som kunde konstatera att belastningen av både tungmetaller och mikroorganismer var skyhög! Hon behandlade honom intensivt med frekvensterapi och örter under 5 veckor och han blev som en ny människa!

 

Med förnyad energi och inspiration ville Johnny dela med sig till andra av den teknik som hjälpt honom att få livet tillbaka. Johnny som tidigare varit entreprenör både inom tekoindustrin och som redovisningskonsult var inte främmande för att följa sitt hjärta och helt byta inriktning igen. Han föreslog Marianne ett samarbete - att sprida denna kunskap genom att utbilda terapeuter och andra intresserade.

Marianne som 10 år tidigare även hon blivit av med en svår sjukdom tack vare F-Scan Touch, svarade ja till förslaget på stående fot! När hon och hennes man tog in utrustningen till Sverige fick de nämligen själva lista ut hur den fungerade. Att nu få möjlighet att dela med sig av 10 års praktisk erfarenhet om frekvensterapi till andra var en chans hon inte ville missa!

 

Tack vare dessa människor som vågat ta tillfälligheterna i flykten och se de möjligheter som kan komma ur motstånd och svåra perioder i livet, så finns det nu ca 50 välutbildade frekvens-terapeuter i både Sverige, Norge och Finland. Terapeuter som efter fem dagars grundutbildning direkt har kunnat starta upp eller utöka sin verksamhet med att ta emot och hjälpa människor till bättre hälsa!

 

 

 
stäng