Foto_M_Norge.png

 

Så här började det...

Marianne Sarve Rönnqvist är akupunktör, zonterapeut och healer, och har under många år haft mottagning med sin man André Rönnqvist som är kiropraktor.

 

Ny livsstil

För drygt 20 år sedan opererades hon för malignt melanom (cancer tumör) på sin högra vrist och man transplanterade vävnad och hud från hennes vänstra ben. Operationen gick bra, men prognosen var dålig. Enligt läkarna hade hon bara ca 20 % chans att överleva... Någon mer hjälp från sjukvården kunde hon inte få.

Marianne bestämde sig för att vinna över cancern och började ändra sin livsstil. Hon blev vegetarian och drack bara vatten, inga andra drycker. Hon började titta på hur balansen i hennes liv såg ut mellan JA och NEJ: Det var överfullt i "JA-korgen" (den hade svämmat över för länge sen!) och hon upptäckte också att hon ställde sig själv sist i kön i alla sammanhang - alla andra fick gå före. Det var en långoch omvälvande process att helt ändra sin livsstil - men hon överlevde.

 

1992 läste hon en bok av Neale Donald Walsh som har skrivit böckerna Samtal med Gud. Han skrev att  den nya tidens medicin ska bli med frekvenser. Detta var ju på ett sätt helt självklart för Marianne som arbetar med akupunktur och healing - allt handlar ju om energi och frekvens! Så just då reflekterade hon inte över hur den nya tidens medicin med frekvenser skulle utföras, så tiden gick...

 

Cancer igen

Men så 2001 så fick hon ett nytt malignt melanom på samma ben, denna gång på vaden. Det blev en ny operation, ny oro.

Ungefär i samma veva kom hon i kontakt en bok av Hulda Clark "The cure for all diseases", och där på första sidan står det: "Electricity can now be used to kill bacteria, virus and parasites in minutes, not days or weeks as antibiotics require. If you have been suffering from cronic infection or have cancer or AIDS, learn to build the electronic device that will stop it immediately. It is safe and without sideffects and does not interfere with any treatment you are now on."

Enligt Hulda Clark så är orsaken till våra sjukdomar bland annat att kroppen är belastad av mögel, bakterier, virus, parasiter, maskar och tungmetaller.

Marianne tyckte att det var väldigt tufft skrivet, och med tanke på vad hon hade läst för ett antal år sedan om att den nya tidens medicin skulle bli med frekvenser, så blev hon nu riktigt nyfiken. En sån där apparat ville hon verkligen skaffa till sin man och sig själv för att hålla sig friska.

 

F-Scan Touch

De hittade F-Scan Touch via ett företag i Schweiz och strax före midsommar 2003 åkte både Marianne och André, hennes man, ner till Schweiz för att köpa en apparat. De köpte utrustningen för att behandla sig själva, men när sommaren hade gått så var också släkt, vänner och vänners vänner behandlade och mycket nöjda med resultatet. Det gick plötsligt upp för dem att den här apparaten var mycket bätte än de trodde från början, så de beslöt att erbjuda sina patienter scanning och behandling. De var oroliga för hur detta skulle tas emot, men alla ville prova och de har många lyckade behandlingsresultat genom åren.

 

Så en vårdag 2008 ringde en man vid namn Johnny Ahl och ville beställa tid för scanning och behandling. Marianne såg direkt när han dök upp att han inte mådde särskilt bra... Han hade höga värden av både bakterier, virus och parasiter, men när hon scannade tungmetaller blev det så stora utslag på apparaten att hon trodde att den gått sönder!

forts. följer....

 

 

 

 

 
stäng